Postani prostovoljec_ka

Še nikoli ni bilo boljšega trenutka, da svoje okoljsko udejstvovanje ponesete stopnjo višje.

Dobrodošli pri Greenpeaceu! Navdušeni smo, da ste nas našli in da želite ustvariti spremembo. Nikoli še ni bilo boljšega trenutka, da postanete aktivni za planet!

Če se želite udejstvovati pri aktivnostih, ki prispevajo k zaščiti našega planeta, ste na pravem mestu! Skupaj z nami lahko postanete del projektov, ki podpirajo Greenpeaceove lokalne in globalne kampanje. Več o temah, s katerimi se trenutno spopadamo, si lahko preberete tukaj.

Če se boste pridružili ekipi Greenpeaceovih prostovoljcev_k, lahko izbirate med številnimi možnostmi: lahko razvijete (nenavadne) veščine na usposabljanjih za aktiviste (kot so npr. plezanje ali vožnja čolna) ter sodelujete pri mirnih neposrednih akcijah in protestih, ali pa osveščate ljudi o naših kampanjah s pomočjo javnih nastopov in digitalnega aktivizma.

Obstaja več različnih načinov, kako lahko sodelujete, ena stvar pa velja gotovo, in sicer ta, da boste spoznali čudovite ljudi, ki želijo ukrepati in ščititi okolje prav tako kot vi. Ni potrebno, da imate kakršnokoli super moč ali predznanje – vse kar potrebujete sta vnema in pripravljenost za ukrepanje!

Prijavite se in začnite nepozabno potovanje!

Prijavi se & začni svoje potovanje